INSTÄLLD! Skogsparkour med Elinor Nordin

-UPPDATERING-

pga SKK´s rekomendationer så måste vi dessvärre ställa in denna aktivitet. Vi hoppas på att kunna arrangera detta igen och förhoppningsvis till hösten 2020. Vi återkommer om mer info.

 

SRRS/Östra arrangerar en skogsparkour, tillsammans med Elinor Nordin som driver Hundlandet Norra Stockholm i Täby. Elinor är utbildad hundinstruktör, hundpsykolog och hundfysioterpeut.

Hon berättar om kursen:
Att träna balans och kroppskontroll är inte bara roligt utan nyttigt både mentalt och fysiskt din hund. En bra kroppskontroll stärker din hunds lednära muskulatur, kroppskontroll och självkänsla. Oavsett ålder på din hund är det aldrig för sent eller för tidigt att börja. Att tidigt introducera balansträning för valp/unghundar  har många fördelar och kroppskontrollen sitter i hela livet. Dessutom tycker alla hundar att det är en superkul aktivering.

Balansredskap såsom balansbollar och balansdynor är till stor nytta, men vi kan även nyttja naturens resurser för ändamålet. Om vi tittar oss omkring är hela skogen en hinderbana, det för bara fantasin som sätter gränser. Skogparkour är en bra vardagsaktivering som förgyller och berikar era promenader. 
Det är en fantastisk aktivering som stärker relation och samarbete, hund och ägare emellan eftersom allt bara är positivt och kul!

Välkommen att anmäla er till våran skogsparkour!

Organisation: Östra
Datum: 2020-04-26
Starttid: 11:00
Sista anmälningsdag: 2020-04-19
Anmälan:

Anmälan görs senast sista anmälningsdag till malin.ndt@gmail.com.

Anmälningsavgift:

350 SEK inklusive fika

Medlemskap:
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Malin Nettelbladt via telefon 0702-39 39 95 eller via e-post malin.ndt@gmail.com

Adress: Hundlandet Norra Stockholm, Nytorpsvägen 20B, 183 71 Täby

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo