Kvaltävling till SRRS Viltspårmästerskap 2020

SRRS Södra anordnar i samarbete med Hallands taxklubb uttagningstävling i viltspår den 26 april i trakterna av Varberg. Avsikten är att utse en representant och en reserv från SRRS/Södra för att representera lokalavdelningen i SRRS Viltspårmästerskap för Rhodesian Ridgeback som kommer att äga rum under BISS 2020 den 31 juli.

Tävlingen genomförs som ordinarie prov den 26 april i öppenklass. Maximalt antal deltagare 12 stycken. I mån av plats erbjuds Rhodesian Ridgeback-ekipage som inte tillhör SRRS Södra att vara med på viltspårprov utan att tävla om kvalplats.

Vi ska försöka genomföra tävlingen i skogarna runt Mäshult i Halland. Övernattning kan erbjudas vid Mäshult Kurs & Lägergård. Där finns plats för husbilar mm. För de som är intresserade kan vi träffas på lördag eftermiddag för någon trevlig gemenskap. Vi har dock inte fått bekräftelse på om vi får använda markerna än. Mer information kommer senare.

Organisation: Södra
Datum: 2020-04-26
Starttid: 09:00
Sista anmälningsdag: 2020-03-30
Anmälan:

Anmälan görs till staffan@pensionhr.se. Anmälan ska innehålla uppgifter om deltagande hund (namn, registreringsnummer), ägare (namn, adress, telefon)

Anmälningsavgift:

Anmälningsavgift: 450 kronor

Betalning: Betalning: SRRS Södra, Plusgiro 443 28 34-2, efter att godkänd och bekräftad anmälan av Staffan Linnér har skett. Ingen betalning till domare på plats.
Medlemskap: Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS Södra.
Kontaktperson:

Frågor besvaras av Staffan Linnér på mail staffan@pensionhr.se eller telefon 0703497347.

Övrig information:

Lottning: Lottning av spår och domare kommer ske dagen före tävlingsdagen.
SKK´s regler vid tävling som gäller.
Domare: SKK licensierade viltspårdomare.
Antal deltagare: Maximalt 12 ekipage.
Anmälan är bindande efter att betalning av anmälningsavgiften har skett.

Adress: I trakterna av Varberg, Mäshult, 432 99 Skällinge

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor