Ringträning/tema rörelser med Tina Gavling

SRRS Västra hälsar er varmt välkomna att anmäla er till en kvällskurs med Tina Gavling. Tina har lång och gedigen erfarenhet av olika raser i och utanför ringen samt hundträning i alla olika former.
Kvällens tema:
Här tittar vi på hundens rörelser-hur kan vi få hunden att röra sig optimalt i en utställningsring och få hunden att ligga i raka linjer och vara följsam men ändå med fria rörelser. Hur får vi hunden att röra sig med attityd/tryck/glädje och vad kan vi göra för att påverka hundens rörelser till det bättre? Vad ska jag tänka på när jag belönar min hund, hur/var/när och med vad gör jag det bäst?
Max 10 hundar, så först till kvarn gäller.

Organisation: Västra
Datum: 2017-07-25
Starttid: 17:30
Sista anmälningsdag: 2017-07-09
Anmälan:

Anmälan skickas via e-post till Malin Holgersson, kassor.vastra@srrs.org Ange hundens namn, ålder och ägarens namn samt mobilnr. OBS! Anmälan är giltig när betalning och mejlanmälan mottagits. Max 10 hundar, så först till kvarn gäller.

Anmälningsavgift:

500 kr/hund sätts in på SRRS Västras plusgiro: 19 19 32-3. Ange hundens namn och ägare samt mobilnr..Anmälan giltig när betalning samt mejlanmälan är gjord.

Medlemskap: Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS.
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Malin Holgersson Tel: 0703-88 59 79 Mail: kassor.vastra@srrs.org

Övrig information:

Ta med leksak och gott godis till hunden.Klubben bjuder på kaffe och kaka. vi startar kl 17:30 och slutar ca kl 21:00 Max 10 hundar, så först till kvarn gäller.

Adress: Liljenäs, Broviksvägen 3, 664 92 Värmskog
Karta:

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor