Kvaltävling till SRRS Viltspårsmästerskap 2022 och Östras Distriktsmästerskap

Nu är det äntligen dags! SRRS Östra arrangerar tillsammans med Upplands taxklubb SRRS Östras distriktsmästerskap i viltspår 2 juli 2022.
Tävlingen är ett officiellt ordinarie prov i öppenklass, vilket innebär att deltagande hund måste ha avlagt godkänt anlagsprov för att delta. Alla deltagarresultat rapporteras till SKK.
Deltagande hund tävlar om titeln SRRS Östras's Distriktsmästare. Det bästa RR-ekipaget blir dessutom uttaget till SRRS Viltspårsmästerskap 2022. Det näst bästa ekipaget blir uttaget som reserv.  
Det finns upp till 25st spår/platser, anmälan är först till kvarn men medlemmar i SRRS/Östra prioriteras.
PM och vägbeskrivning kommer skickas ut circa 1 vecka före tävlingen.

Organisation: Östra
Datum: 2022-07-02
Starttid: 09:00
Sista anmälningsdag: 2022-06-17
Anmälan:

Anmälan görs senast sista anmälningsdag via e-post till ostra@srrs.org. Ange hundens namn och regnr, förare, telefonnummer, e-postadress samt medlemsnummer i meddelandet.

Avbokningsregler: Anmälningsavgiften återbetalas vid avbokning fram tills 4 dagar innan aktivitetens startdatum. Senare avhopp än så har vi tyvärr inte möjlighet att återbetala då priserna på aktiviteterna sätts till självkostnadspris och bekostas av anmälningsavgifterna.

Anmälningsavgift:

350 kr/ekipage

Betalning:

150 kr tas med på dagen och betalas direkt till domaren (Swish eller kontant). 200 kr betalas in till Östra. Information med betalningsuppgifter kommer med din bokningsbekräftelse.

Medlemskap:

Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS. För mer info om medlemskap klicka här >>

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Jennifer Sincic via telefon 0736-48 78 37 eller via e-post ostra@srrs.org.

Övrig information:

Viltspårsregler

Bilder: Vi arrangerar dessa aktiviteter för medlemmarnas skull, så vi ser gärna att man fotograferar och delar med sig om aktiviteten så att vi kan nå ut till fler RR ägare. Vi från styrelsen försöker också när det är möjligt att lägga upp ett inlägg i Facebook-gruppen och tidningen om aktiviteter som har arrangerats, så ta jättegärna bilder och mejla över dessa till oss (ostra@srrs.org). Och om du tycker det vore roligt att skiva en liten text om aktiviteten till tidningen så säg till! Om det är viktigt för dig att bilder på dig inte publiceras så återkoppla till styrelsen/din aktivitetsanmälan.

Adress: Preem, Gimo, Uppsalavägen 8, 747 41 Gimo

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo