Viltspårskurs

Vi i Östra kommer även i år erbjuda er medlemmar en viltspårskurs och på så vis förbereda er inför vårt viltspårsmästerskap.

Kursen vänder sig både till er som börjar bli redo för anlagsprov, men som behöver en sista ”push”, och till er som redan har klarat anlaget men som nu vill vässa kunskaperna inför öppet spår! I kursavgiften ingår att antingen genomföra sitt anlagsprov eller gå ett öppet spår, senast 1 augusti men gärna innan mästerskapet 4:e juni så man kan delta där.

Kursen kommer att hållas av en mycket rutinerad instruktör hos ViLT-spårarna i Grödinge utanför Stockholm. Länk till deras hemsida finns nedan under rubriken "Övrig information".

Antal deltagare: minst 4 och max 6

Datum: fredag 12/5 (16.30), 13/5 och 14/5 (heldagar)
Kursen startar fredag eftermiddag med spårläggning och pågår sedan hela dagarna under helgen.

Organisation: Östra
Datum: 2023-05-12 - 2023-05-14
Starttid: 16:30
Sista anmälningsdag: 2023-04-23
Anmälan:

Anmälan görs senast sista anmälningsdag via e-post till ostra@srrs.org. Ange namn, telefonnummer, e-postadress, hundens namn samt medlemsnummer i meddelandet. Märk/döp mailet "Anmälan viltspårskurs".

Anmälningsavgift:

Kostnad för kursen är 2500 kr per ekipage.

Avbokningsregler: Anmälningsavgiften återbetalas vid avbokning fram till 4 dagar innan aktivitetens startdatum. Senare avhopp än så har vi tyvärr inte möjlighet att återbetala då vi måste betala arrangören ändå. Priserna på aktiviteterna sätts till självkostnadspris och bekostas av anmälningsavgifterna.

Betalning:

Information om betalning skickas ut med din bokningsbekräftelse.

Medlemskap:

Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS. För mer info om medlemskap klicka här >>

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Paula Pukk via telefon 0736-56 30 00 eller via e-post ostra@srrs.org.

Övrig information:

Länk till ViLT-spårarnas hemsida finns här>>

Bilder: Vi arrangerar våra aktiviteter för våra medlemmars skull, så vi ses gärna att man fotograferar och delar med sig om aktiviteterna så vi kan nå ut till fler RR-ägare. Vi från styrelsen försöker också när det är möjligt att lägga upp inlägg i Facebook-gruppen och tidningen om aktiviteter som arrangerats, så ta jättegärna bilder och maila oss dessa (ostra@srrs.org). Tycker du det vore roligt att skriva en liten text om aktiviteten till tidningen så säg till! Om det är viktigt för dig att bilder på dig inte publiceras så återkoppla till styrelsen eller i din aktivitetsanmälan. 

Adress: Vårsta Naturreservat, Brotorpsvägen, - Gröding

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo