Mentalindex med Erling Strandberg

I SRRS/MKs och SRRS/AUKs föreläsningserie "Avel för mentalitet", som ägde rum i början av året, gavs en introduktion till mentalindex baserat på BPH som avelsverktyg för mentala egenskaper. Nu erbjuder vi som utlovat en cirka två timmars fördjupad genomgång i ämnet med Erling Strandberg, professor vid Instutitionen för husdjursgenetik på SLU. Föreläsningen är digital, men kommer inte att kunna ses i efterhand.

Missade du förläsningsserien "Avel för mentalitet" tidigare i år så har du möjlighet att ta del av dessa inspelningar som grund inför denna föreläsning. Meddela i så fall SRRS/MK i samband med anmälan så får du tillgång till länkarna.

Organisation: SRRS
Datum: 2021-04-21
Starttid: 19:00
Sista anmälningsdag: 2021-04-16
Anmälan:

Anmälan till föreläsningen görs senast sista anmälningsdag via e-post till mk@srrs.org
Ange ditt namn, e-postadress samt medlemsnummer i SRRS (om medlem). Webblänk för deltagande kommer att skickas till angiven e-postadress så var noga med stavningen.

Anmälningsavgift:

Gratis för medlemmar i SRRS.

Icke-medlem betalar 300 SEK, alternativt är du välkommen att bli medlem för samma summa. För mer info om medlemskap klicka här >>

Betalning: För icke-medlemmar ska anmälningsavgiften vara SRRS tillhanda senast sista anmälningsdag. Betalning görs via Swish 123 171 71 15 eller plusgiro 64 00 34-5. Märk betalningen med ”Mentalindex” och ditt namn.
Medlemskap:

Krävs ej. Medlemmar har företräde ifall deltagarantalet måste begränsas av tekniska skäl.

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta SRRS Mentalkommitté via e-post mk@srrs.org

Övrig information:

Utrustning:
För att delta behöver du ha tillgång till en digital enhet (t.ex dator, surfplatta eller telefon) med god internetuppkoppling och den kostnadsfria programvaran Zoom installerad.

Anslutning till föreläsningen:
Några dagar före föreläsningen kommer du att få ett e-postmeddelanden med en webblänk som du klickar på vid den aktuella tidpunkten för att ansluta.

Adress: -, -, - Internet

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor  VetZoo