Föreläsning om foderberikning

SRRS lokalavdelningar hälsar alla våra medlemmar hjärtligt välkomna till ett webinar om foderberikning med Petra Johansson ägare av Petras Hundfys.

Så här beskriver Petra sig själv och sin föreläsning:
En hundgalen rallylydnadsinstruktör, snart utbildad cert. Hundfysioterapeut. Tränar och tävlar i viltspår och Nosework, samt tränar för start i lydnad. Matberikning ligger mig varmt om hjärtat och mina två Rhodesian Ridgeback grabbar matberikas flera gånger i veckan.

Är du sugen på att få tips om hur du kan berika din hund och dess måltider och få nya synsätt på hur maten kan serveras? Då är detta en kväll för dig.

Hunden har i grunden medfödda behov som att jaga sin mat, överlista bytesdjur och på olika sätt ta sig fram i utmanande terräng med mera. De hundar vi har i våra hem idag lever inte längre i en miljö där de naturligt får utlopp för dessa beteenden, men de har fortfarande behoven kvar. Vi kan med hjälp av berikning stimulera naturliga beteenden och hjälpa hunden till en roligare vardag med fysisk och mental stimulans.

Jag ger allt ifrån olika frukter, bär och grönsaker i antiglupskskålar, muffins och bakformar till den traditionella skålen. Vi vägrar inget utan jag tror istället på variation och berikning i olika former. En del säger rätt, andra säger fel.

Välkommen till en föreläsning där du själv får bilda dig din egen uppfattning.

Organisation: SRRS
Datum: 2021-04-29
Starttid: 20:00
Sista anmälningsdag: 2021-04-25
Anmälan:

Anmäl dig via e-post till sodra@srrs.org senast sista anmälningsdag. Ange ditt namn, din e-postadress och medlemsnummer i SRRS i anmälan. Webblänk för deltagande kommer att skickas till angiven e-postadress så var noga med stavningen.

Anmälningsavgift:

Gratis för medlemmar i SRRS.

Icke-medlem betalar 300 SEK, alternativt är du välkommen att bli medlem för samma summa. För mer info om medlemskap klicka här >>

Medlemskap:

Krävs ej. Medlemmar har företräde ifall deltagarantalet måste begränsas av tekniska skäl.

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Ulrika Hall via telefon 070-659 28 69 eller via e-post sodra@srrs.org.

Övrig information:

Utrustning:
För att delta behöver du ha tillgång till en digital enhet (t.ex dator, surfplatta eller telefon) med god internetuppkoppling och den kostnadsfria programvaran Zoom installerad.

Anslutning till föreläsningen:
Några dagar före föreläsningen kommer du att få ett e-postmeddelanden med en webblänk som du klickar på vid den aktuella tidpunkten för att ansluta.

Adress: -, -, -, - Internet

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo