Föreläsning om friskvårdsträning

SRRS lokalavdelningar hälsar alla våra medlemmar hjärtligt välkomna till ett webinar om friskvårdsträning med Petra Johansson ägare av Petras Hundfys.

Så här beskriver Petra sig själv och sin föreläsning: En hundgalen rallylydnadsinstruktör, snart utbildad cert. Hundfysioterapeut. Tränar och tävlar i viltspår och Nosework, samt tränar för start i lydnad. Jag brinner för friskvård och hur mycket vi kan göra med våra hundar på enkla sätt för att stärka dem.

Vill du lära dig mer om friskvårdsträning av hund och hur du ska tänka kring träning och uppbyggnad? Då är detta en kväll för dig.

Vi kommer att titta in på hur vi ska tänka runt att lägga upp en stabil grund för våra hundar, när vi kan börja och hur vi med enkla medel kan utveckla dessa övningar genom att fokusera på balans, styrka och kroppskontroll. Vi kommer även kika på olika sätt att konditionsträna våra hundar samt prata om vikten av återhämtning.

Välkommen på en kväll som kommer att täcka in det mesta kring grundträning av våra hundar.

Organisation: SRRS
Datum: 2021-06-29
Starttid: 19:00
Sista anmälningsdag: 2021-06-26
Anmälan:

Anmäl dig via e-post till ostra@srrs.org senast sista anmälningsdag. Ange ditt namn, din e-postadress och medlemsnummer i SRRS i anmälan. Webblänk för deltagande kommer att skickas till angiven e-postadress så var noga med stavningen.

Anmälningsavgift:

Gratis för medlemmar i SRRS.

Icke-medlem betalar 300 SEK, alternativt är du välkommen att bli medlem för samma summa. För mer info om medlemskap klicka här >>

Medlemskap:

Krävs ej. Medlemmar har företräde ifall deltagarantalet måste begränsas av tekniska skäl.

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Paula Pukk via telefon 073-656 30 00 eller via e-post ostra@srrs.org.

Övrig information:

Utrustning:
För att delta behöver du ha tillgång till en digital enhet (t.ex dator, surfplatta eller telefon) med god internetuppkoppling och den kostnadsfria programvaran Zoom installerad.

Anslutning till föreläsningen:
Några dagar före föreläsningen kommer du att få ett e-postmeddelanden med en webblänk som du klickar på vid den aktuella tidpunkten för att ansluta.

Adress: Zoom, Digitalt, . .

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo