Resultatet av SRRS medlemsenkät 2015 är här!

Fotograf: Fredrik Hansson
Artikeldatum: 2015-06-14

Under april 2015 genomförde SRRS en webbaserad medlemsenkät i syfte att ta reda på vad merparten av ridgebackägarna har för förväntningar på SRRS och förhoppningsvis kunna möta dessa i framtiden. Enkäten, som besvarades anonymt, var öppen för alla ridgebackägare oavsett om man är medlem i SRRS eller inte.

Totalt inkom 294 fullständiga enkätsvar varav 239 från SRRS medlemmar. Detta motsvarar 17,7 % av SRRS medlemsantal per 2015-04-30, vilket tyvärr är något lägre svarsfrekvens än vi hoppats.

Enkäten visar att aktiviteter och medlemstidning är de saker som har störst betydelse för ridgebackägarnas medlemskap i föreningen. Bland aktiviteterna är spår-/sökträning, ridgebackträffar och friskvård det som generellt intresserar flest medlemmar, men det lokala avvikelser förekommer. I samband med enkäten har det också inkommit en hel del förslag på aktiviteter som kan vara av intresse, och dessa har vidarebefordrats till lokalstyrelsena.

Riktigt glädjande är att nästan hälften (47%) av alla som besvarat enkäten har uppgivit att man kan tänka sig att vara med och anordna någon medlemsaktivitet under det närmaste året. Det blir ju både roligare och lättare om vi är många som är delaktiga! Eftersom enkäten besvarades anonymt så vet SRRS inte vem ni är och ber därför att ni anmäler er tillgänglighet till styrelsen i den lokalavdelning som ni tillhör.

För den intresserade finns resultatet av enkäten att läsa i sin helhet via länken nedan. Respektive lokalstyrelse har också fått en sammanställning av svaren för det egna lokalområdet och kommer att beakta dessa när man planerar den lokala verksamheten.

Slutligen vill SRRS rikta ett STORT TACK till alla er som besvarat enkäten för att ni lämnat era synpunkter så att vi tillsammans kan skapa den förening som merparten vill ha!

SRRS medlemsenkät 2015, resultat (pdf) >>

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Profine
Sponsor  VetZoo