Välkommen till SRRS/Södra

SRRS/Södra är en lokalavdelning inom Specialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige och omfattar länen Blekinge, Halland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg och Skåne. En av våra främsta uppgifter är att anordna olika aktiviteter som är av intresse för de medlemmar och ridgebackar som tillhör vår lokalavdelning.

Då har vi haft ännu en BPH dag för våra medlemmar. Denna gången var det i regi av Svenska Terrierklubben på Örkelljunga Hundgymnasium. Dagen inleddes med ett lätt regn som tilltog under dagen, alltså inget ridgeback-väder.

Vi följde en av hundarna, Redworking Ridge Farida (Zelma) med...

Läs mer »

I helgen erbjöds våra medlemmar att prova på Nosework. 8 st ridgebackar samlades med sina förare på Storegård Hundpark i Bjärred för kurs för Karina Nielsen på You & Your Dog Have Fun.

Dagen började med information om Nosework och efter det var det dags att lära hundarna känna igen...

Läs mer »

Under två söndagar i september erbjöds våra medlemmar att lära sig mer om hur vi kan fysträna, massera och stretcha våra hundar för husbehov. Kursledare var duktiga Carro Halvorsen från 4Legs4Life.

Första dagen började med lite teori och fysträning. Därefter fick vi lära oss att känna...

Läs mer »

I helgen har SRRS/Södras årliga rasutställning gått av stapeln. Vi inledde på bästa sätt i lördags kväll med en superb grillbuffé som Bea från Queens of BBQ serverade oss. I söndags var det sedan dags för utställning och efter en regnig vecka tittade solen äntligen fram. Som brukligt var våra...

Läs mer »

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor