Välkommen till SRRS/Södra

SRRS/Södra är en lokalavdelning inom Specialklubben Rhodesian Ridgeback Sverige och omfattar länen Blekinge, Halland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg och Skåne. En av våra främsta uppgifter är att anordna olika aktiviteter som är av intresse för de medlemmar och ridgebackar som tillhör vår lokalavdelning.

Under två kvällar hade vi möjlighet att få prova på/träna viltspår med Ingela och Johan Nilsson, JIN Hundkurser, i vacker miljö vid Finnstorpsdammen i Kågeröd. Platserna blev snabbt tecknade och det känns som att båda hundarna och dess ägare uppskattade träningen. Vi blev ett blandat gäng, för...

Läs mer »

Idag var det åter dags för BPH för SRRS/Södras medlemmar, detta på Lunds Brukshundsklubb. Efter en regnig inledning av dagen så sprack det upp senare på förmiddagen och vi fick ett skönt väder. Totalt var det 11 stycken hundar anmälda, varav 6 var ridgebackar. Vi hade nöjet att följa två utav...

Läs mer »

Är du uppfödare? Missa då inte att Smådjurskliniken Din Veterinär i Helsingborg ger dig 10% rabatt på veterinära kostnader. Allt du behöver göra är att registrera dig som uppfödare i deras kundregister.Läs mer »

Vi har glädjen att meddela att Anjinsans Hund & Katt i Helsingborg lämnar 10% rabatt på alla tillbehör (gäller inte på foder och tjänster) till alla medlemmar i SRRS Södra. Rabatten gäller endast i butiken och mot uppvisande av medlemskort.Läs mer »

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor