Ridgebackspecialen BISS-19 (lydnadstävling)

Organisation: Norra
Datum: 2019-07-27
Starttid: 16:00
Tävlingsstatus: Officiell
Domare: Kjell Järsand (SE)
Sista anmälningsdag 1: 2019-07-05
Anmälan:

Anmälan görs via SBK Tävling senast sista anmälningsdag klockan 23:59 på natten.

Svenskägd hund måste vid anmälningstidens utgång vara registrerad hos SKK. För utlandsregistrerad hund som inte tidigare har deltagit vid utställning/tävling i Sverige krävs att en kopia på stamtavlan samt i förekommande fall en kopia på championatbekräftelse/r skickas till angiven kontaktperson senast 7 dagar före första anmälningsfristen.

Oregistrerad hund som deltar i lydnadsprov ska inneha en tävlingslicens (TAVLIC) utfärdad av SKK. TAVLIC-numret ska anges vid anmälan.

Anmälningsavgift:
Klass Anmälningfrist 1
Startklass 150 SEK
Lydnadsklass I 250 SEK

 

Betalning: Betalning sker i samband med internetanmälan. Saknas möjlighet till betalning via Internet vänligen kontakta nedan angiven kontaktperson i god tid innan önskad anmälningsfrist utgår.
Medlemskap:

Deltagande förare som är bosatt i Sverige ska vara medlem i klubb inom SKK-organisationen. Deltagande förare som är bosatt utanför Sverige ska vara medlem i av SKK erkänd utländsk kennelorganisation.

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Eva Bryntse via mobil 0705-37 85 15 eller e-post norra@srrs.org.

Övrig information:

Program

15:00 Samling
16:00 Lydnadstävling
  Startklass (9 st), Lydnadsklass 1 (2 st)
18:00   Mingel och prisutdelning
  Prisutdelning för SRRS utställningslista, viltspårlista, noseworklista, lydnadslista, rallylydnadslista, brukslista och agilitylista 2018.
19:00 Middag
  Välkommen till gemensam middag på gångavstånd från utställningsplatsen. Föranmälan krävs, se nedan.

Tävlingskatalog
Har du förköpt tävlingskatalog i samband med anmälan till SRRS/Norras officiella utställning så hämtas denna i sekretariatet i utbyte mot den katalogbiljett som finns infogad på utställningsbekräftelsen. Tävlingskatalog kan också köpas i sekretariatet för 40 SEK/st. Vi är tacksamma för jämna pengar!

Parkering
Fri parkering finns på gångavstånd från tävlingsplatsen, vänligen följ skyltar och våra funktionärers anvisningar. Tänk på att under inga omständigheter lämna hundar i varma bilar!

Tält
Tält (max 3x3 meter) får sättas upp på anvisade platser från och med fredagen den 26 juli klockan 17:00.

Fotografering
Fotografering av vinnarna i samtliga lydnadsklasser sker på anvisad plats efter att lydnadstävlingen är avslutad.

Servering
I anslutning till tävlingsplatsen finns servering med försäljning av dryck, smörgåsar, korv, hamburgare, kaffe och dylikt. Kontanter och överföringar via Swish mottages.

After Show
På lördagkvällen med start klockan 18:00 sker prisutdelning till topplacerade hundar på SRRS vinnarlistor 2018 i utställningsringen.

Därefter hålls inom gångavstånd en gemensam middag där en laxrätt samt ett glas vin/öl eller alkoholfritt alternativ kommer att serveras till priset av 150 SEK/person. Kött och vegeratiskt alternativ finns. Det finns även öl och vin till försäljning. Anmälan till middagen görs genom att senast 2019-07-19 skicka namn på samtliga deltagande personer via e-post till norra@srrs.org tillsammans med meddelalande om behov av alternativ kost. Betalning sker till SRRS/Norras plusgiro 517947-8 senast sista anmälningsdag. Ange ”BISS-middag” samt namn och antal middagar på betalningen.

Renhållning
För att helgen ska bli så trivsam som möjligt så är vi tacksamma om vi kan hjälpas åt att hålla rent både runt oss själva och våra hundar. Papperskorgar finns runt om på området och saknas hundbajspåsar så finns gratis sådana att hämta i tävlingssekreteriatet.

Hundar som inte deltar i utställningen
Hundar över 4 månader som inte deltar i utställningen är välkomna in på utställningsområdet mot uppvisande av giltigt vaccinationsintyg.

Regler
Regler för lydnadsprov startklass - klass II (pdf)

Adress: Söderhamns Kennelklubb, Hällmyran, 82670 Söderhamn
Sponsorer:

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor  VetZoo