Nosework träning

Välkomna att träna nosework hos Däckia/MR Trailerservice i Helsingborg. Ni kommer att få träna i grupper om fyra ekipage i varje. Medan två genomför några sök så pausar/fikar (klubben bjuder på enklare fika) de andra två och sedan byter ni med varandra. Varje grupp har en timmes träning till sitt förfogande. P.g.a återbud från Vi2 har vi tvingats byta träningsplats

Gömmorna kommer att vara satta när ni kommer och kommer att bytas ut vid behov. När ni kommer går vi en gemensam banvandring och tittar på de olika sökområdena. Vi kommer att sätta upp sökområden för fordonssök, behållarsök, inomhussök (både i kontorsmiljö och i verkstaden) och ska även försöka få till något utomhussök. För de som vill så finns det möjlighet att avsluta med en liten tävling där det gäller att hitta flest gömmor på ett område.

Tyvärr får inte hundar som bär eller misstänks bära på smitta deltaga.

Löptikar är välkomna men startar då sist och väntar i bilen till dess att det är deras tur.

Denna träningen är till för hundar som redan kan doften (eukalyptus). Söken genomförs med fast halsband eller sele (som inte kopplas fram) och koppel/lina. Ni får välja om ni vill veta var gömman är eller om ni vill göra blindsök. Vi kommer att gå med er på era sök så det finns möjlighet att genomföra söken som på en tävling. Det kommer att finnas en maxtid för varje sök. Glöm inte ta med belöning till era hundar!

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Önskemål om starttid kan lämnas, men skulle vi få grupper som inte är fulltecknade så tar vi oss friheten att placera om er så att grupperna blir fulla.

Anmälan är bindande!

Grupp 1: Kl 11-12, 4 platser
Grupp 2: Kl 12-13, 4 platser
Grupp 3: Kl 13-14, 4 platser

Organisation: Södra
Datum: 2020-09-27
Starttid: 11:00
Sista anmälningsdag: 2020-09-13
Anmälan:

Anmälan görs via mail till sodra@srrs.org. Skriv NW 27/9 i rubriken och ange hundens namn i er anmälan.

Anmälningsavgift:

100 kr

Betalning: Betalning sker till vårt plusgiro 443 28 34-2 i samband med att ni får er plats bekräftad, dock senast 20-09-20. Ange ägarens namn, hundens namn och NW 27/9 i din anmälan.
Medlemskap:
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Ulrika Hall via telefon 070-659 28 69 eller via e-post sodra@srrs.org

Adress: Däckia/MR Trailerservice, Stenbrovägen 16, 253 68 Helsingborg

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor  VetZoo