SRRS Årsbok 2016 är här!

Fotograf: Jessica Persson
Artikeldatum: 2017-07-18

Årsboken är som alltid en fullspäckad dokumentation över vad som hänt inom SRRS under det gånga året. I årsboken återfinns bland annat sammanställningar över årets valpkullar, röntgenresultet, mentalbeskrivningar, tävlingsresultat, domarkritiker och listresultat varvat med trevliga bilder och reportage. Ett måste i varje ridgebackälskares bokhylla!

Årsboken 2016 finns i en begränsad upplaga och kostar 300 SEK/st + fraktkostnad. Beställ ditt exemplar genom Sonja Nilsson, e-post kassor@srrs.org. Först till kvarn!

Om du vill slippa portokostnaden så finns ett begränsat antal årsböcker till försäljning vid BISS-17 den 5-6 augusti i Karlstad. För att vara garanterad ett exemplar av 2016 års utgåva så skicka din beställning redan nu till e-postadressen ovan så kan den hämtas på plats. Är du inte själv närvarande så be någon i din närhet att hämta den åt dig.

För den som är intresserad finns det också en del exemplar kvar av gamla årgångar. Årsboken 2015 kostar 100 SEK/st och tidigare årgångar säljs för 25 SEK/st så långt lagret räcker!

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor