Ringträning/tema stadga och hantering med Tina Gavling

SRRS Västra hälsar er varmt välkomna att anmäla er till en kvällskurs med Tina Gavling. Tina har lång och gedigen erfarenhet av olika raser i och utanför ringen samt hundträning i alla olika former.
Frågor som kursen kommer att ta upp:
Hur får man hunden att stå stilla med attityd? Hur ska hunden stå, vart ska tyngdpunkten ligga och hur ska jag som handler stå för att framhäva hunden bäst? Vad ska jag tänka på när jag belönar min hund, hur/var/när och med vad gör jag det bäst?
Max 10 hundar, så först till kvarn gäller.

Organisation: Västra
Datum: 2017-07-24
Starttid: 17:30
Sista anmälningsdag: 2017-07-09
Anmälan:

Anmälan skickas via e-post till Malin Holgersson, kassor.vastra@srrs.org Ange hundens namn, ålder och ägarens namn samt mobilnr. OBS! Anmälan är giltig när betalning och mejlanmälan mottagits. Max 10 hundar, så först till kvarn gäller. FULLTBOKAT!

Anmälningsavgift:

500 kr/hund sätts in på SRRS Västras plusgiro: 19 19 32-3. Ange hundens namn och ägare samt mobilnr..Anmälan giltig när betalning samt mejlanmälan är gjord.FULLBOKAT!

Medlemskap: Ägare till deltagande hund ska vara medlem i SRRS.
Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Malin Holgersson Tel: 0703-88 59 79 Mail: kassor.vastra@srrs.org

Övrig information:

Ta med leksak och gott godis till hunden.Klubben bjuder på kaffe och kaka. vi startar kl 17:30 och slutar ca kl 21:00 Max 10 hundar, så först till kvarn gäller.

Adress: Liljenäs, Broviksvägen 3, 664 92 Värmskog
Karta:

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor