BISS 2017 Karlstad.

Artikeldatum: 2017-08-10

Solen i Karlstad, lyste stundvis med sin frånvaro under helgens rasspecial i Karlstad, trots att vi utlovat det som en självklarhet. Alla trevliga människor med vackra och lydiga hundar, såg till att helgen blev en lyckad tillställning trots väderlek, så det tackar vi för! Tävlingarna inleddes under fredagskvällen med lydnadstävling. Det var Startklass som gällde och 4 ekipage kom till start, alltid lika kul och trevligt att se ett gott samarbete mellan hund och förare.
På lördag och söndag gällde utställning och domare var Petra Stracke från Tyskland. 113 hundar var anmälda och våra duktiga och glada ringsekreterare Bea och Kamilla, höll ordning på allt som vanligt. Många valpar gjorde debut, vilket bådar gott för framtiden. På lördag kväll delade Centrala ut klubbens listrosetter och vi gratulerar alla, till härliga framgångar inom många olika områden.
Domaren Petra Stracke hälsade och tackade för en trevlig helg, när hon på måndagen återvände hem till Tyskland. En rapport från ringen och hennes utlåtande om våra hundar, kommer i nästa nr av RR-nytt, vilket vi ser fram emot

Fler bilder från helgen och de tävlande kommer men i skrivandets stund fungerar det inte.

SRRS Västra

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor