I huvudet på en domare - Webinar med Mikael Nilsson

SRRS lokalavdelningar hälsar alla våra medlemmar hjärtligt välkomna till fyra gratis webinar med den välkände domaren, handlern och uppfödaren Mikael Nilsson.

Mikael Nilsson är uppfödare av pudel under prefixet Kudos och en framgångsrik handler med många BIS-placeringar på prestigefyllda utställningar såväl i Sverige som utomlands. Bland annat har han visat vinnaren av Best In Show på både anrika Crufts i England och Världsutställningen i Amsterdam 2002. Han har också visat fram topplacerade hundar på SKKs lista över årets utställningshund (alla raser), bland annat den egenuppfödda dvärgpudel som blev 2014 års vinnare. Mikael har dömt utställningar över hela världen sedan 2004 och dömer hundar från sju olika grupper.

Tillfällen:

 • 16 september: I huvudet på en domare
  Föreläsningen "I huvudet på en domare” ger en intressant inblick i hur det är från ringens mitt. Hör en utställningsdomares tankar. Hur förbereder man sig, hur utbildar man sig och vad tänker man på när man står där inne och ska döma? Detta är lärorikt och intressant att ta del av för alla utställare.
 • 14 oktober: Förberedd för vinst
  Ett webinar om hur du förbereder dig för vinst som proffsen. Få massor av tips för att öka dina chanser i ringen. Det handlar om alltifrån vad hunden ska kunna till hur du ska hantera din egen nervositet.
 • 4 november: Utställning - en sport för alla
  Ett webinar om hundutställning. En sport där alla får vara med, från förstagångsutställaren till proffset som åker varje helg. Våga ta första steget! Varför är det vits att ställa ut sin hund? Vad handlar det om? Att våga gå in i ringen. Både för nybörjare och andra som behöver en push!
 • 16 december: Hållbar avel
  Ett webinar om att avla hundar år 2020 och in i framtiden. Pudelkenneln Kudos har haft stora framgångar både i utställningsringen och utanför. Hör hur de gjorde för att bygga upp sin kennel. Ta åt dig av tipsen och din kennel kan bli världsberömd.

Ett webinar är en webbaserad föreläsning som du deltar i via din dator, läsplatta eller mobiltelefon. När det är dags är det bara att sätta dig med en kopp kaffe och lyssna på föreläsningen. Du loggar in via en länk som du kommer få via e-post.

Hjärtligt välkommen!

Organisation: SRRS
Datum: 2020-09-16
Starttid: 19:00
Sista anmälningsdag: 2020-09-15
Anmälan:

Anmäl dig via e-post till sodra@srrs.org senast sista anmälningsdag. Ange ditt namn, din e-postadress och medlemsnummer i SRRS i anmälan. Din anmälan avser samtliga fyra tillfällen, om det är något datum du inte kan går webinaret att se i repris förutsatt att du är anmäld från början.

Genom att skicka in din anmälan godkänner du att SRRS lagrar och behandlar angivna personuppgifter i enlighet med SRRS policy för hantering av personuppgifter samt att angivna personuppgifter delges "Mikael Nilsson Showdogs".

Anmälningsavgift:

Gratis för medlemmar i SRRS. För icke-medlemmar kostar det 300 SEK för samtliga fyra tillfällen, eller så är du välkommen att bli medlem i klubben för samma summa. För mer info om medlemskap klicka här >>

Betalning: För icke-medlemmar, som inte löser medlemskap, sker betalning sker till vårt plusgiro 443 28 34-2 senast sista anmälningsdag. Märk betalningen med ditt namn och "Webbinar Mikael Nilsson".
Medlemskap:

Medlemskap krävs ej.

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta Ulrika Hall via telefon 070-659 28 69 eller via e-post sodra@srrs.org.

Adress: -, -, - Internet

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor  VetZoo