Koll på regler & avtal (för uppfödare)

Juridik, regler och avtal kan upplevas svårt och de flesta anser nog att det inte är den allra roligaste delen med hunduppfödning. Men det är trots allt en viktig och högst väsentlig del av att vara uppfödare inom SKK-organisationen, och något som varje uppfödare måste ha koll på och vara noga med att efterleva.

SRRS/AUK har därför bjudit in Svenska Kennelklubbens chefsjurist Agneta Lönn att under cirka två timmar guida SRRS medlemmar i ämnet. Föreläsningen riktar sig i första hand till uppfödare, men alla är välkomna att delta i mån av plats.

Organisation: SRRS
Datum: 2020-11-18
Starttid: 19:00
Sista anmälningsdag: 2020-11-09
Anmälan:

Anmälan görs via e-post till auk@srrs.org. Ange namn, telefonnummer, e-postadress och SRRS medlemsnummer i anmälan. Inga efteranmälningar mottas eftersom SKK administrerar programvaran.

Uppfödare har företräde, men alla medlemmar är välkomna att delta i mån av plats.

Anmälningsavgift:

Ingen avgift.

Medlemskap:

Medlemskap i SRRS krävs. För mer info om medlemskap klicka här >>

Kontaktperson:

Vid frågor välkommen att kontakta SRRS/AUK via e-post auk@srrs.org.

Övrig information:

Utrustning
För att delta i föreläsningen krävs tillgång till en digital enhet (t.ex dator, surfplatta eller telefon) med god internetuppkoppling och den kostnadsfria programvaran Zoom installerad. Instruktioner för var man hämtar programvaran och hur man enkelt installerar den kommer att skickas ut till anmälda deltagare några dagar före mötet.

Ansluta till föreläsningen
Några dagar innan föreläsningen kommer anmälda deltagare att få ett e-postmeddelande med en länk som man klickar på för att ansluta till föreläsningen.

Se föreläsningen i efterhand
Vi undersöker just nu möjligheten att spela in föreläsningen så att på förhand anmälda deltagare kan titta i efterhand, men vi vet ännu inte om det kommer att vara genomförbart. Mer information om detta kommer.

Adress: Zoom, -, - Distans

Svenska Kennelklubben

Agria Djurförsäkringar  Brit Care
Sponsor  VetZoo